Midsommer stemning i haven…….

Sommeren har rigtigt gjort sit indtog med masser af sol og varme. Det resulterer så desværre i at de forskellige blomster, har en meget kort levetid for øjeblikket, så det er med at hænge i og bare nye synet og ikke mindst duften i haven.
Denne navnløse vild skønne pæon, kan jo passende få navnet, midsommer pæon, da den peaker i disse dage.

Der er også godt gang i de smukke valmuer som stammer fra frø jeg har fået af Lisbeth høneballe.
Super skønne og altid blomsterrige Odyssey i fuld flor.
Der er andre end mig der nyder de smukke blomster.
Når jeg har taget hul på roser kan vi jo lige se hvilke roser, haven ellers kan at byde på lige nu.
Clair
Giardina 

Jacquelin de pre
New Dawn
Carl Nielsen
Gruss an aachen
Minerva
Der er også godt gang i det hvide dråbebed.
Alle hække er klippet og står snorlige.

 Cosmos psyche white.

 Jackmanii purpurea     

I højbedet bag drivhuset, hersker stadig det mest charmerende anerki og kaos.

Den føste lille blomst i floks er sprunget ud.

 I en gammel krukke hvor nogle orange liljer har stået i en del år, er denne lille skønhed dukket op. Jeg tror næsten at det er en lille martagon lilje, hvor den så ellers kommer fra :).

Jeg slutter som jeg startede med denne skønne midsommer pæon.

Selv om alt går susende stærkt i haven og vi allerede har nået midsommer,, så venter den bedste del af sommeren heldigvis stadig. Det gav dog et lille gip i maven da jeg så at dagen er aftaget med 1 min, men pyt  vi nyder nuet og alle de skønne blomster og det varme sommervejr.

Mange midsommer hilsner herfra 🙂